Начало / НОВИНИ / / Ново хапче променя работата на главния мозък

НОВИНИ

Ново хапче променя работата на главния мозък

Стивън Хокинг:
 
Има ново хапче за мозъка, което ще промени света
 
Ново хапче за стимулиране на мозъка може да се окаже "най-голямото събитие в човешката история" според видния британски учен и космолог Стивън Хокинг, пише сп. "Форбс".
 
В интервю с Андерсън Купър, Хокинг е споделил, че мозъкът му функционира по-успешно от всякога, отчасти благодарение на въпросното хапче-чудо. Вълшебната таблетка съдържа уникална комбинация от естествени витамини и минерали, която "отключва" неподозирани умствени възможности.Според експерти добавката няма аналог сред мозъчните стимулатори и е най-добрата за подобряване на паметта, изостряне на вниманието, повишаване на енергията, концентрацията и интелекта.
 
"Мозъкът е като мускул. Трябва да го тренирате и да използвате добавки по същия начин като културистите. С тази разлика, че го правите за мозъка, а не за тялото. Точно това правя и аз самият, за да подобря умствените си способности", казва Стивън Хокинг.Похвалите си за продукта не са спестили и други известни личности, които според мълвата също са имали възможността да го изпробват. Сред тях са атлетът Том Брейди и рапърът Кание Уест.Екипът от Харвардския университет, който стои зад разработката, я е патентовал и е продал правата на водещи производители. Въпрос на време е вълшебното хапче да достигне и до обикновените хора, за да могат сами да изпробват чудодейния му ефект.

 

КОМИСИИ В СТРАНАТА ЗА ЛЕКАРСТВА, ОТПУСКАНИ ОТ НЗОК

редактор сайт

СОФИЯ - УМБАЛНП - "СВ. НАУМ" УМБАЛ "АЛЕКСАНДРОВСКА" УМБАЛ "ЦАРИЦА...