Начало / НОВИНИ / / В Швеция 6-ма бежанци изнасилиха жена в инвалидна количка

НОВИНИ

В Швеция 6-ма бежанци изнасилиха жена в инвалидна количка

Млада жена в инвалидна количка е била изнасилена в мигрантски център в Готланд, Швеция от шестима бежанци, след като попитала на входа дали може да използва тоалетната, предаде ”Дейли Мейл”. Жената, която е на около 30 години, случайно се озовала в едно такси с мъж, живеещ във въпросното убежище. Той й помогнал да седне в инвалидната си количка, след което я поканил вътре. Тя имала нужда да посети тоалетната, затова се съгласила, без да очаква това, което последвало.

Няколко мъже я затворили в тоалетната и извършили бруталната сексуална атака. Впоследствие други дочули какво се случва и се присъединили. Ужасът продължил няколко часа. Жената не е изцяло парализирана, но се нуждае от инвалидна количка, когато трябва да измине по-дълги разстояния. По време на атаката тя не могла да отблъсне по никакъв начин мъжете, чийто произход все още не е изяснен. След като я оставили, тя се добрала до стола си и успяла да избяга и да подаде сигнал в полицията.

Шестимата мъже, отговорни за изнасилването, са били арестувани и малко по-късно пуснати на свобода. Атаката предизвика бурни обществени реакции и доведе до протести пред мигрантското убежище в Готланд. Местните власти определят случилото се като "безпрецедентна случка", която няма да се повтори.

КОМИСИИ В СТРАНАТА ЗА ЛЕКАРСТВА, ОТПУСКАНИ ОТ НЗОК

редактор сайт

СОФИЯ - УМБАЛНП - "СВ. НАУМ" УМБАЛ "АЛЕКСАНДРОВСКА" УМБАЛ "ЦАРИЦА...