Начало / НОВИНИ / / Световен МС ден на 29.05.2019 г.

НОВИНИ

Световен МС ден на 29.05.2019 г.

Отбелязваме за пореден път на 29 май 2019 г..

Този път няма да даваме пресконференции, да се оплакваме, да ставаме досадни на околните какви страдалци сме - напротив имаме какво да отбележим - има видими промяна през последните години във възможностите за нашето лечение, което е безплатно и е за сметка на НЗОК.

Вярвайте ни - преди 15 години това беше немислимо.

Докторите се научиха бързо да разпознават симптомите на МС.

Ние от Асоциацията на хората с МС вече трета година осигуряваме по над 40 безплатни ЯМР годишно прегледа,  за да продължат пациентите своето лечение. От година поехме и разходите за провеждането на Т СПОТ теста. 

Имаме партньори, които ни помагат от години. 

Днес ви предоставям информация за една българска фирма - Аспект, село Ветрен, български производител на анасьори, не са наши спонсори!

Но те предлагат изключително богата гама на неща, потребни на хората с увреждания - инвалидни асансьори, инвалидни платформи, мобилни стълбищни роботи, седалкови стълбищни роботи. Контакти можете да осъществите на електронната поща - aspekt@liftdroupbg.com. Изключително сме впечатлани от разнообразието в помощ на хората с увреждания - има продукти за всяки проблем. Не само в чужбина, а и у нас вече нещата са достъпни - включително и стълбите.

КОМИСИИ В СТРАНАТА ЗА ЛЕКАРСТВА, ОТПУСКАНИ ОТ НЗОК

редактор сайт

СОФИЯ - УМБАЛНП - "СВ. НАУМ" УМБАЛ "АЛЕКСАНДРОВСКА" УМБАЛ "ЦАРИЦА...