Начало / НОВИНИ / / Столична такси компания предлага превоз за хора с инвалидни колички

НОВИНИ

Столична такси компания предлага превоз за хора с инвалидни колички

Информираме Ви, че Радио СВ такси - ООД разполага със специализиран автомобил, приспособен за превоз на инвалиди в инвалидни колички с над 75% обездвиженост, което означава, че не е нужно човека да слиза от нея.

За целта, в автомобила е монтирана механична рампа, която позволява инвалидната количка да влезе в автомобила, като се застопорява и обезопасява при превоз на клиента.

При превоза има едно място и за придружител.

Оборудвания специализиран автомобил е преминал стандартизация и е сертифициран от ТЕХНО ТЕСТ.

Шофьорите са обучени и са преминали курс за този специализиран превоз. Автомобилът е на разположение 24 часа в денонощието и 6 дена в седмицата. В почивните дни за използването му се правят изключения по предварителна заявка, поне 2-3 дена по-рано. През работните дни, заявките за превоз са стандартни. За целта е нужно, хората които желаят такъв превоз да се обадят на телефон за заявка на Радио СВ такси, поне 1-2 часа по-рано, за да може автомобила да има време за предвижване до желания от Вас адрес.

Клиентите, които желаят да ползват автомобила, трябва при подаване на заявката на диспечера да заявят, че искат специализирания автомобил за инвалиди.

След приемане на заявката, диспечера ще върне обаждане по телефона за да ви уведоми за времето на пристигане на ватомобила.

Услугата е на стандартните тарифи на Радио СВ такси. Забележка:

Автомобилът е приспособен за електрически и сгъваеми инвалидни колички.

Клиенти, които могат да стават и слизат от тях, може да си поръчат автомобили комби, които са на разположение на фирмата.

КОМИСИИ В СТРАНАТА ЗА ЛЕКАРСТВА, ОТПУСКАНИ ОТ НЗОК

редактор сайт

СОФИЯ - УМБАЛНП - "СВ. НАУМ" УМБАЛ "АЛЕКСАНДРОВСКА" УМБАЛ "ЦАРИЦА...