Начало / НОВИНИ / / Нова книга на пазара провокира гледната точка към заболяването МС

НОВИНИ

Нова книга на пазара провокира гледната точка към заболяването МС

От края на октомври 2016 г. на книжния пазар е пусната в продажба книгата с автор Свен Бьотхер "Множествена склероза. Диагноза - нелечима. Терапия - въпрос на личен избор."

Издателството е Милениум. Книгата е с корична цена 18 лв. и може да се поръча на сайта на издателството.

Книгите на посоченото издателство могат да бъдат закупени и на книжната борса "Болид", щанд 22, тел. 02 879 40 06 или на ул. "Бачо Киро" 23 в столицата.

На 327 страници авторът описва срещата си с нашето заболяване и какви мерки е предприел за собственото си оцеляване. Полезността на поднесената информация е в това, че освен личните преживявания на Свен /40 годишен журналист, когато му отриват МС/, е че дава редица информационни източници, от световен мащаб, от които е ползвал информация в стремежа си да излезе извън оковите на болестта.

Написана с чувство за лека ирония към случващото се с него, авторът предлага нестандартната си гледна точка относно своето лечение.

В крайна сметка резултатът е впечатляващ - баща на 3 дъщери, с МС, останал без доходи, работа и дом, той преодолява трудностите, посвещавайки се на мисията да победи симптоматиката на болестта. Това се случва през 2005 г. През 2010 г. Свен твърди, че  най-често е здрав, работи активно и се радва на това, което прави. Авторът определя, че в книгата не описва чудо, а само процесът на самолечение. Свен не твърди, че е напълно излекуван, но е постигнал всичко възможно. Той си дава сметка, че резултатие не са никак малки, което прави животът му прекрасен.

 

Приятно четене.

 

Д. Раянова

КОМИСИИ В СТРАНАТА ЗА ЛЕКАРСТВА, ОТПУСКАНИ ОТ НЗОК

редактор сайт

СОФИЯ - УМБАЛНП - "СВ. НАУМ" УМБАЛ "АЛЕКСАНДРОВСКА" УМБАЛ "ЦАРИЦА...