Начало / НОВИНИ / / Нова ТВ за здраве тръгна у нас

НОВИНИ

Нова ТВ за здраве тръгна у нас

Нова медия: The Medical Channel - телевизия за здраве, вече и у нас

 

Телевизията ще показва и хирургични зали по време на операция. Eдна нова английска медия - The Medical Channel, стартира и у нас. Това е телевизия изцяло на здравна и медицинска тематика.

Базираната в Лондон компания Limeclip Ltd стартира своя IPTV и кабелен телевизионен канал през юли миналата година. Той ще предлага водещи мнения на голям кръг специалисти в областта на медицината и здравето. Също и съдържание, наситено с много информация, чрез което да се увеличат познанията относно различни заболявания в достъпен телевизионен формат за масовата публика.

The Medical Channel е изцяло преведен на български.

“Даваме си сметка, че има недостиг на коректна, висококачествена здравна и медицинска информация за аудиторията. Чрез стартирането на изцяло преведен на български канал в България имаме възможност да предоставяме важни здравни и медицински послания от достоверни източници към широка нова аудитория”, казва Нивес Лепин, която отговаря за разпространението на Limeclip Ltd. Компанията е международен дистрибутор на тв съдържание.

Каналът вече е достъпен за българските зрители чрез услугите на телевизионния и интернет доставчик “Еском”. В началото дейността му е концентрирана предимно върху хардуера. През последните години фирмата се развива като комуникационен оператор.

The Medical Channel вече се разпространява в четири различни страни чрез партньорството си с SBB, Telemach Slovenia, Telemach BiH, MAXtv, Radijus, Vektor, T-2, VIPtv и B.net.

КОМИСИИ В СТРАНАТА ЗА ЛЕКАРСТВА, ОТПУСКАНИ ОТ НЗОК

редактор сайт

СОФИЯ - УМБАЛНП - "СВ. НАУМ" УМБАЛ "АЛЕКСАНДРОВСКА" УМБАЛ "ЦАРИЦА...