Начало / НОВИНИ / / Доведената сестра на Мегън Маркъл е с диагноза МС

НОВИНИ

Доведената сестра на Мегън Маркъл е с диагноза МС

Сестрата на Меган - 52-годишната Саманта Грант, влезе в заглавията на медиите, след като коментира изказването на принц Хари, че по Коледа кралското семейство всъщност се е превърнало в семейството, което Меган никога не е имала.

В своя Туитър профил Саманта написа: „Всъщност тя има голямо семейство, което винаги е било до нея. Нашето домакинство беше съвсем нормално и когато татко и Дория се разведоха, направихме така, че тя да има две семейства. Никога не сме се чувствали отчуждени, тя просто беше прекалено заета“.

Британските медии обаче имат друга информация за отношенията на двете сестри. Според тях те не поддържат близки контакти от години, а Саманта не е голям фен на по-малката си сестра и съвсем скоро ще издаде книга, която ще разкрие на света много от тайните на семейство Маркъл.

Коя обаче е Саманта Грант?

Тя е бивш модел и актриса, живее във Флорида и е майка на три деца. През 2008 г. Саманта бе диагностицирана с множествена склероза.

 В началото на отношенията на Меган с принц Хари Саманта коментира, че нейната сестра е изключително амбициозна и след успеха на сериала „Костюмари“ почти е забравила семейството си и не е контактувала с нея, откакто е в инвалидна количка. По мнението на Саманта Меган не дава достатъчно емоционална и финансова подкрепа нито на нея, нито на близките й.

„Кралската фамилия ще бъде ужасена от това, което тя причини на собственото си семейство. Истината ще убие връзката й с принц Хари. Поведението й със сигурност не отива на член на кралската фамилия“, допълва тя.

КОМИСИИ В СТРАНАТА ЗА ЛЕКАРСТВА, ОТПУСКАНИ ОТ НЗОК

редактор сайт

СОФИЯ - УМБАЛНП - "СВ. НАУМ" УМБАЛ "АЛЕКСАНДРОВСКА" УМБАЛ "ЦАРИЦА...